İçeriğe geç

Doğa Koleji Kimin Can Holding

Can Holding’in sahibi kim?

Can Holding Yönetim Kadrosu olarak, kurucumuz Sayın Zamanhan Can’ın “Dünya üzerinde yaşayan her insanı hemşehriniz olarak kabul edin” temel ilkesi ve insana, farklı kültürlere, yasalara saygı ilkesi doğrultusunda, “dünya vatandaşı” olma yolunda uluslararası ticarete ve teknolojik gelişmelere bağlı kalarak çalışıyoruz.

Can eğitim Kurumu kime ait?

Kimin sahibi olduğunu araştırmaya başladık. Araştırmalarımız sonucunda bu şirketin aslında Can Holding olduğunu ve Doğa Koleji, Bilgi Üniversitesi gibi eğitim kurumlarının sahibi olduğunu öğrendik.

Doğa Koleji’nin sahibi kim?

Bu nedenle İstanbul Teknik Üniversitesi, okul zincirini 2020 yılında 12 milyon TL’ye satın aldı. Daha sonra okul zinciri, reklamlarında İstanbul Teknik Üniversitesi’nin mülkiyet durumundan da bahsetti. Daha sonra Doğa Koleji, 2022 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi’ne katıldı.

Doğa Koleji hangi holdinge bağlı?

Doğa Koleji | Kartallar Holding.

Can Holding Murat Can nereli?

Murat Çan, 24 Ağustos 1968’de Samsun’un Terme ilçesine bağlı Kozluk köyünde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Samsun’da tamamladı.

Can Holding nelere sahip?

BİZ KİMİZ? Can Holding Şirketler Grubu, 1972 yılından bu yana Türkiye’de elektronik, enerji, turizm, lojistik ve sağlık sektörlerinde faaliyet gösteren, tamamı Türk sermayeli bir holding şirketidir.

Doğa Koleji kime devredildi?

Öğretmenlerin maaşlarını aylardır ödemeyen Doğa Koleji’nin adı uzun süredir öğretmen grevlerinin gündemindeydi. Doğa Koleji’nin İTÜ’ye devri 17 Ocak 2020’de tamamlandı. Şubat ayında ise Doğa Koleji, Bilgi Üniversitesi’nin de sahibi olan Can Holding’e devredildi.

Mehmet Can Can Holding kimdir?

Başkan Yardımcısı Mehmet Can, Can Holding’in Enerji Grubu Başkanı olarak görev yapmaktadır ve holding bünyesinde enerji, perakende, turizm, gıda, sağlık, inşaat ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren çok sayıda şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyesidir. Can, birçok sivil toplum ve iş örgütünde aktif olarak yer almaktadır.

Kemal Can kimdir?

1964 yılında Düzce’de doğdu. 1986 yılında A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1984 yılında Gençlik ve Toplum dergisinde yazdı. 1986-87 yıllarında Yeni Gündem, 1987-90 yıllarında Nokta dergisinde, 1993 yılında EP (Ekonomipolitik) dergisinde gazetecilik yaptı.

Doğa Koleji olayı nedir?

Gündemin başında sosyal medyada da gündem olan Doğa Koleji yer alıyor. Ankara’nın Çankaya ilçesindeki okulun öğretmenleri, üç aydır maaşlarını alamadıklarını gerekçe göstererek bu sabah derslere katılmadı. Olaydan sonra okula gelen ve çocuklarıyla birlikte evlerine dönen veliler duruma tepki gösterdi.

Doğa Koleji Genel Müdürü kim?

Eşim Aykut Gezmiş ile birlikte Bilgi Üniversitesi ve Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Can, Doğa Koleji Genel Müdürü Sayın Gökhan Alpözü ve Lisanslı Okullar Müdürü Arzu Aydın Sayın’ı ziyaret ettik.

Doğa Grup’ın sahibi kim?

1984 yılından bu yana edindiği deneyimle ağır sanayi, madencilik, gayrimenkul, işletme, bilişim ve eğitim sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren Doğa Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Fethi Şimşek, aynı zamanda Doğa Eğitim Vakfı’nın kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanı’dır. Fethi Şimşek evli ve dört çocuk babasıdır.

Doğa Koleji öğretmen maaşları ne kadar?

Ocak ayında kamuda çalışan öğretmenlerin maaşları 39 bin-44 bin lirayı bulurken, Doğa Koleji’ndeki öğretmenlerin maaşları 21 bin-23 bin lira aralığında kaldı.

Doğa Koleji hangi vakfın?

2019 yılından bu yana İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı çatısı altında eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Doğa Koleji, İstanbul Bilgi Üniversitesi iş birliğiyle güçlü bir kurumsal altyapı oluşturmayı hedefliyor; anaokulundan üniversiteye kadar uluslararası ve yenilikçi bir eğitim modeliyle yola devam etmeyi hedefliyor.

Doğa Koleji devletin mi?

2011 yılında uluslararası yatırımcılar, yatırım fonu Turkven aracılığıyla Doğa Koleji’nin hisselerinin yarısından fazlasını satın alarak hissedar oldular. 2000 yılında kurulan bir özel sermaye şirketi olan Turkven, danışmanlık yaptığı yabancı yatırımcıları Türkiye’de büyümeyi hedefleyen şirketlere yönlendiriyor.

Can İnşaat’ın sahibi kim?

Can İnşaat Şeref Başkanı Osman Can’ın torunu ve Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Can’ın oğlu Osman evlendi. – Yusuf Özkan ve 4 kişiyle birlikte.

Kemal Can nereli?

KEMAL CAN, PERSPEKTIF’te yazar. 1964 yılında Düzce’de doğdu.

Bilgi Üniversitesi’nin sahibi nereli?

Remzi SanverProf. Dr. Remzi SanverGalatasaray SK Yönetim Kurulu SözcüsüKişisel BilgilerDoğum Tarihi7 Haziran 1970 Fatih, İstanbul, TürkiyeUyrukTürkiye10 satır daha

Bilgi Üniversitesi’nin kurucusu kimdir?

Dr. Lale Duruiz, üniversitenin 1996 yılında kurduğu Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı’nın kurucu üyesi oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Şahinbey Escort